dilluns, 16 de maig del 2016

7è Concert d'Ars Medica


7è Concert d'Ars Medica

15 de maig de 2016



Aquest any el concert ha estat ben diferent dels altres anys. L'orquestra tenia l'acompanyament d'orgue. Un orgue amb Lorién Santana que ha fet les delícies del públic assistent. 
I és per aquest motiu, per l'orgue, que el concert s'ha fet a la Basílica de la Concepció i ha estat un encert. La basílica és molt bonica, molt rica i lluminosa, l'orgue és una meravella i la sonoritat i l'acústica perfectes.


Ars Medica ha tocat molt bé, com sempre, però el fet de fer-ho en un lloc com aquest, ampli, regi i adient semblava com si encara fos millor... La primera part ha estat interpretada pel solista de violí, un excel·lent Ruben Herrera. En Lorién Santana, primera vegada que el sentíem ha estat impressionant. I quan tocaven a la vegada l'orgue i l'orquestra et transportava a un altre món! 
Gràcies, i mil vegades gràcies a Ars Medica i al Lorién!!!



Una part dels diners recollits han estat per la conservació de l'orgue i la resta per l'associació. Crec que quasi tenim ja els diners necessaris per poder ajudar a construir el pou de Witchichi i de seguida que puguem enviarem els diners. Com diu el pare Marcos: Witchitchi, on la necessitat es fa urgència. Per tant, ja! 
Esperem l'any que ve poder repetir-ho i que pugui gaudir-ne molta més gent ja que, tot i que l'església estava força plena, el fet de ser un diumenge enmig del pont de la Pentecosta, ha fet que molts amics i coneguts no hagin pogut assistir-hi.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris