divendres, 20 de novembre del 2015

Construcció d'un pou a Kuwomku i d'una quadra per criar cabras



20 de novembre de 2015

Hem rebut un missatge encoratjador de la Roser i el Pere de Blanes. És aquest:

Estimats.
Primerament demanar vos disculpes per trigar tant a posar-nos en contacte amb vosaltres.
No us podeu imaginar l'alegria del poble de Kuwonku quan varen veure que les aixetes de les fonts repartides per el poble no deixen de rajar. Tenen tanta aigua com volen. Les fonts deixaven de donar aigua  havien  d'esperar fins l'endemà. L'aigua no s'acaba. Sembla impossible.
Moltes gràcies a tots els que heu fet possible aquest miracle.

Desprès de la quadra de vaques, ha vingut la dels xais. Que fantàstic esta tot. Hauríeu de veure  tot el bestiar junt. Ara ja tenim unes quantes vaques prenyades, aviat podrem veure si ben cuidades aconseguim que donin llet.
Els xais també es multipliquen i estan molt macos a punt per donar bona carn, i tot gracies a tots vosaltres que tan ens ajudeu i ens estimeu.

Rebeu uns abraçada molt gran de tots nosaltres, en Pere, la Roser, i tot i equip que treballem per fer possible que en aquest sector de Gàmbia, tinguin una vida un xic mes digna.
Hem de donar gracies a Déu pel lloc que ens ha tocat viure, que encara que aquí també hi ha moltes dificultats, tenim molt més que la gent que estan en aquest llocs, que tenim la gran sort de poder compartir amb ells lo bo i no tant bo.
El poble de Kuwonku  i els poblets del seu voltant us agraeix molt la vostre generositat
Pere i Roser.


També ens han enviat unes imatges del pou i de la quadra fets a Kuwomku amb la vostra ajuda i col·laboració. Fins aviat.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris