dijous, 28 de febrer del 2013

Cantina - Menjador escolar


Cantina - Menjador escolar
a Materi, Benin

Febrer de 2013Aquesta vegada hem corregut molt. El projecte que avui presentem el sabíem de fa dies però no ens havien confirmat el preu. I ens hem trobat que des de Nadal han anat arribant donatius i hem cobert aquest projecte sense haver de demanar més diners. És increïble, oi? Hi ha gent que continua veient que ajudar al tercer món és ajudar-los a ser autònoms i a realitzar-se amb una vida digna. 
Aquest projecte, que ens ve de la mà de Sor Marta, consisteix en la construcció d'una cantina, un menjador, per l'escola de Materi. Allà tenen una escola de cuina per nenes i el fet de tenir el menjador ajudaria a fer pràctiques i, també, a estalviar-los menjar asseguts a terra. Les nenes sabrien rentar plats en una pica, parar taula, coses que els pot servir per trobar feina quan acabin el curs. El cost és de 4.250,00€ i ja hem fet la transferència. 


A les fotos podeu veure el terreny on construiran la cantina, a tocar de la payotte que ja vam finançar nosaltres al seu dia, i els nens rentant plats a terra. Tot el que invertim en educació dels joves repercuteix en el futur del país. 
Podeu seguir enviant donatius, ja veieu que sempre els col·loquem ràpidament, i penseu que ja tenim notícia d'una altra demanda que us farem saber de seguida que estigui aprovada.


Recordeu que el número del nou compte corrent és: 
3025 0001 12 1433426758 a nom d'Abló Pkédé

Moltes gràcies i fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris