diumenge, 22 d’octubre del 2017

Dinar amb Mn Joan


Dinar amb Mn Joan


El passat divendres van tindre a casa la visita de Mossèn Joan Soler, que ha acabat per ordre del bisbat la seua missió a Dapaong (Togo).

Tenia que anar cap al Tchad, un país en guerra, però malauradament al seu company, un missioner de Burgos, li va donar un ictus i ha vingut cap aquí com a rector de la parròquia d'Arenys de Munt.

Desprès de 9 anys a Dapaong, embarcat amb el projecte de engrandir l'escola, l'ordre de trasllat li va vindre com una sotragada, que no esperava, va passar mals dies i nits pensant en lo que deixava. Però l'obediència compromesa i pensant en que era la voluntat de Déu, amb molta pena va deixar Togo.

El seu projecte, l'obra d'engrandir l'escola estava en marxa i com sabeu ell es deixava un deute de 4.330,00€. Gràcies a un donant anònim d'Abló, va poder pagar aquells diners.
Mossèn Joan va vindre a agrair a ABLÒ PKÉDÉ aquella ajuda, molt important per ell.
Ens va portar una talla de banús, amb el nom d'Abló Pkédé.
Van estar xarrant fins les 7 de la vesprada, sobre l'Àfrica i els africans. Ens va fer gracia quan va dir, que un dia uns beninesos que passaven per la missió van reconèixer el nom de la nostra Associació, que consta a l'escola i va ser motiu d'alegria.

Comptem amb l'amistat de Mossèn Joan, ja li hem dit que el visitarem a la seua nova parròquia. 

Gràcies a tothom per la vostra ajuda i col·laboració, ABLÓ PKÉDÉ som tots


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris