dimecres, 28 de desembre del 2016

Pou a Dapaong - Togo

Pou a Dapaong - 28 desembre 2016

Terreny on es construirà el pou
Hem pogut pagar ja els 5000,00,€ al pare Rafael Sabé per la llum a l'escola de Siguiri.
i a continuació rebem la demanda del P Joan Soler que ens demana 3000,00€ per un pou i canalització a la nova parròquia de Dapaong, a Togo.
Ens adreça una carta que transcric:


Molt bones Roberto, com esteu? Espero que hàgiu passat un molt bon Nadal amb tota la vostra família i que us prepareu per començar un millor 2017.  No us deia res perquè veia que ja teníeu el projecte d’en Rafael i no volia atabalar-vos, però veig que ja l’heu acabat, que Déu us beneeixi. Si em deixeu avançar i fer-vos una carta als reis, al blanc i al ros, perquè el rei negre ja el tinc a favor, dir-vos que si al llarg del 2017 si podeu ajudar-nos amb el pou de la nova parròquia i la canalització de l’aigua, ens faríeu un gran favor. Té un pressupost de 3000 Euros, però com sempre el què ens podreu ajudar ja serà un do de Déu, i tenint en compte que hi ha d’altres projectes d’altres persones i que a nosaltres ja ens vàreu ajudar, doncs comprendré que aquest any no pugueu. Moltes gràcies Roberto i gent de l’Ablò Kpédé i fins a la propera, Joan.

Decidim tirar endavant i intentar recollir aquests diners, o una mica més, per ajudar-lo en aquesta obra. 

Ens ha enviat fotos del lloc on es farà el pou, el podeu veure a l'inici del post, i també de les latrines antiguesSi voleu col·laborar us recordem un cop més el compte corrent de l'Associació
Moltes gràcies!

Compte corrent : IBAN: ES63 3025 0001 1214 3342 6758


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris