dijous, 3 de novembre del 2016

Plaques solars a Siguiri


Ja ha arribat la petició d'ajuda del pare Rafael sabé. Ens demana plaques solars per l'escola. Com ho explica molt bé us deixo la seva carta. És més real que una explicació nostra...

Molt estimat Roberto 
En primer lloc agrair-vos per l’acollida que ens vau donar. Tan el meu germà Xavier com jo mateix ens varen sentir com a casa.
El motiu d’escriure es per dirigir-me a l’Associació ABLÓ PKÉDÉ, per sol·licitar l’ajuda per obtenir la llum  solar per l’escola, perquè els nens nenes del barri i del poble puguin venir a estudiar, repassar a la escola.  
Nosaltres creiem en el miracle de l’educació. Quan nosaltres acompanyem els nens i nenes en el camp de l’educació estem acompanyant l’adult de demà. Si aconseguim que els nens i nenes tingui ganes de estudiar estem canviant el futur per mols nens i nenes.
En el mon de l’escola he vist sempre que hi han alumnes que son intel·ligents i tenen el do de entendre les coses molt fàcilment. I aquests sempre passen de curs sense cap problema. Però hi ha d’altres que necessiten més temps, necessiten ajuda. I si no se els anima o acompanya  acaben deixant l’escola.
L’ajuda demanada es per els nens i nens  de la nostra escola i de les altres escoles si volen fer servir els locals i que ho necessiten més.  Es a dir aquells que si no els acompanyem acabaran deixant l’escola.
El país es la Guinea Conakry, un país que ha sigut noticia els últims tres anys per ser el lloc on es va originar el famós virus del Ebola, i que ha ocasionat molt sofriment
Però a Guinea també hi ha bones noticies com tot el treball que molta gent fa amb generositat.
I amb la vostra generositat podreu ajudar a molts nois i noies
Una forta abraçada a tots
P. Rafael Sabé

Demana 5000,00€ i creiem que de cara a la campanya de Nadal podem recollir-los. 3377,90€  més ho posen la contrapart local. Hem de pensar que aquests petits pobles no tenen llum. Quan acaben les classes van a treballar i després es fa de nit... Si tenen llum a les aules podran estudiar al vespre, o llegir, o dibuixar, i també els adults podran fer classe. I també passar pel·lícules i fer altres activitats com dansa o música o teatre... 


RECORDEU: 
COMPTE CORRENT IBAN:  ES63 3025 0001 12 1433426758

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris