dilluns, 27 de juny del 2016

Sopar amb Joan Soler

Hem tingut un dinar a casa el Roberto i la Rosa amb el Pare Joan Soler d'Olot. Ja hem treballat amb ell i l'hem pogut conèixer tot menjant una magnífica paella que ens ha fet la Rosa. 
Quan et parla admires el què fan persones com ell, com deixen totes les comoditats del nostre país, de casa nostra, per anar a treballar amb els qui no tenen res. només alegria i ganes de viure. 
Ha parlat de molts projectes i esperem poder seguir col·laborant amb ell. De tornada ja a Togo, a l'agost,  ens ha enviat una carta que transcric aquí.

Benvolguts Roberto i tota la gent d'Ablò Pkédé, aquest dimecres ja torno ben il·lusionat de nou cap a Dapaong, el Togo, per reprendre un nou curs amb una nova empenta. He pogut saludar a molts amics, parents, coneguts i benefactors, i he sentit de nou que cal tenir una enorme esperança en el futur, perquè he trobat a molta gent bona, entre els quals la gent de la vostra associació. Cuideu-vos molt i fins a la propera, doneu-los molts de records a tots de part meva. Joan Soler. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris