divendres, 20 de maig del 2016

Dapaong. Obres i fotos


Dapaong

20 de maig de 2016

Hem rebut correu del pare Joan d'Olot. Les obres de els aules van endavant i ens envia fotos. Val la pena ajudar a l'escolarització d'aquests nens que són qui tenen la missió de fer anar endavant aquest país!

Benvolgut Roberto i tota la gent d'Ablò Pkédé, com esteu? Aquí ja estem en la última setmana de col·legi. La setmana passada vam fer els examens, aquesta estem fent les correccions i la setmana que ve prepararem la festa de final de curs on donarem les notes als pares. Les donarem al final de la festa perquè sinó alguns dels que no han pas treballat massa ens fa l'efecte que els seus pares no els deixarien pas venir.
Però bé, el que és important per vosaltres és que l'edifici va progressant. Vam fer la fundació i hem fet pujar les parets, ara estem esperant algunes pluges més per fer que el terra es situï i llavors farem el sostre. Us envio doncs les fotos de la fundació, dels murs i dels nois saludant a tots. 
Si tot va bé el mes de juliol seré per Olot, així que si potser teniu un moment i no heu pas marxat de vacances us passaria a saludar. 

Agraït de veritat per tot el que feu per l'Àfrica, que Déu us beneeixi, Joan.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris