dimarts, 24 de novembre del 2015

Missió de Dapaong, Togo


23 de novembre de 2015


A través de la consogre del Roberto i la Rosa hem conegut a mossèn Joan Soler, d'Olot. És missioner i es dedica a la parròquia de Dapaong, al nord de Togo. És sacerdot diocesà i pertany al bisbat de Girona. Coneix als salesians de Cinkassé a qui ja hem ajudat a través del pare Emiliano. 
La Marta, la consogre, ha ant a Togo i ens porta una petició d'ajuda de mossèn Joan. 
Mossèn Joan vol construir sales-aules al col·legi Saint Paul, que ell porta a Dapaong. 
El pressupost estimat és de 19000,00€. Compta ja amb 5500,00€ d'ajudes que li han promès l'associació Àfrica Viva i la parròquia de Blanes. I suposem que el bisbat de Girona i família i amics de mossèn Joan també ajudaran. 
Hem decidit contribuir-hi amb 4000,00€ que esperem recaptar d'ara fins a Nadal. 


Aquesta és la carta de mossèn Joan: 

Roberto, moltíssimes gràcies per la vostra disponibilitat i el vostre oferiment. No sabia que teníeu aquesta ONG i us agraeixo el vostre oferiment del que en faré ús, sense cap mena de dubte, doncs he de construir dues salles més per al col·legi i arreglar l'antic edifici i estava buscant possibles persones que em podien ajudar, sobretot la meva família. Així doncs no em queda res més que dir-vos que ompliré el vostre projecte i que quan la Marta vingui us en podrà fer cinc cèntims i explicar-vos-ho millor. Ja prepararé als nens del col·legi i quan la Marta arribi la rebrem a cos de rei.  Moltíssimes gràcies de nou, de veritat, el vostre correu ha sigut una alenada d'aire fresc en aquesta calor africana. Que Déu us beneeixi. Fins a la propera, Joan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris