dissabte, 30 de juny del 2012

Concert 2012


Tercer Concert Ars Mèdica

Sala Torelló
Col·legi Casp

28 de juny de 2012


Dijous al vespre vam tenir el plaer de poder escoltar una vegada més l’Orquestra Ars Mèdica. Tot i que feia molta, molta calor, i que pel fet de ser finals de juny no és bona data perquè hi hagi quòrum, vam ser força la gent que vam omplir la sala Torelló.


Asseguts a les butaques, el fet de veure i sentir la música que ens proposaven és un goig i et dóna pau, i fins i tot ens va treure una mica la calor que tots portàvem dins. Aquesta any, a més hi va haver dues peces especials: el Concert per a dos violins, que es va tocar de meravella, amb un a força tremenda i amb un somriure als llavis, i el Concerto per flautino que a mi, particularment, em va enamorar...


Els diners que vam recollir, tant a l'entrada de la sala com per transferències al compte corrent van destinats als Mokossos de Kankan, Guinea, de qui us hem parlat ja en l'escrit anterior.
No hem arribat encara a la quantitat que ens demanen però esperem que d'ara al mes d'agost hi hagi encara alguna petita donació que ens ajudi a arribar-hi. Sembla mentida el poc que es pot fer aquí amb 10,00€ i tot el que arriben a fer allà amb aquesta petita quantitat!
Gràcies a Ars Mèdica, gràcies a l'escola Casp per cedir-nos el local i gràcies a tots vosaltres que feu possible que els petits somnis d'uns nens del carrer es facin realitat.
Bon estiu a tots!


Compte bancari de la Caixa d’Enginyers: 3025 0001 17 1433406833
–Fundació Pere Claver-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris