divendres, 14 d’octubre del 2011

Dipòsit i bomba pel pou d'aigua a Natitingou

Dipòsit i bomba pel pou d'aigua
a Natitingou

14 d'octubre de 2011


Hola a tots!


Aquest matí hem fet ja la transferència per una torre amb un dipòsit i una bomba submergida per pujar aigua del pou de la Missió de les Germanes de les Petites Filles de Maria a NATITINGOU (Benín), petició que ens va arribar i us vam fer saber a primers de maig.

A la foto, sor Rosario voltada de nens, la religiosa que ens va fer la demanda.

Aquesta vegada ha estat potser més dificultós aconseguir els diners. Som conscients de la crisis que vivim, i que tots, més o menys, tenim un familiar, amic o veí que ho passa malament; i és normal ajudar a qui tens més a prop.

Per aquest motiu no us presentem avui cap projecte nou; esperarem un projecte engrescador i a l’abast i, quan el tinguem, encara que sigui a poc a poc, intentarem seguir ajudant aquests països on la pobresa és misèria. I que si volem que ells tirin endavant hem d’intentar ajudar amb el que nosaltres puguem en la part d’educació i sanitat.

Tot i això si algú de vosaltres prefereix fer petites aportacions mensuals o trimestrals, o si a algú li va bé fer un donatiu ara, penseu que el compte està obert... i buit! Us recordem el número de compte:

Compte corrent: 3025 0001 17 1433406833 – Caixa d’Enginyers

Gràcies perquè entre tots fem possible aquestes petites grans obres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris