divendres, 18 de juny del 2010

Èxit del concert d'Ars Medica

Èxit del concert d'Ars Medica




17 de juny de 2010


Sala Torelló
Col•legi del Sagrat Cor del Jesuïtes
de Casp 25


Ha estat un èxit! Estem molt contents! Ens feia por que hi anés poca gent i els músics es mereixien un bon públic. Finalment vam ser més de 100 persones que vam aplaudir amb ganes el repertori que ens van oferir l’orquestra d'Ars Medica. Va ser un plaer escoltar-los i veure el somriure feliç i satisfet tant del director com dels músics. Moltes gràcies a tots! Especialment al Josep que va ser qui va oferir-nos la possibilitat del concert.
També volem agrair al col·legi Casp que ens va cedir amablement la sala Torelló per a aquest acte.
I també moltes gràcies a tots els qui vau ser-hi i vau col•laborar en aquest projecte de la nostra associació. I als qui vau fer ingressos en el compte corrent. Gràcies a tots vosaltres hem recollit ja els diners necessaris per enviar-los a Tambacounda, Senegal, per la compra d'un equip de música que, esperem, ajudi a aglutinar els nens del carrer i que, a través de la músisa, puguin accedir a una educació allunyant-los del món de la droga i la prostitució.
Us desitgem a tots un bon estiu i que retorneu carregats de forces i energia i de bones intencions ja que estem començant a estudiar un nou projecte i tornem a comptar amb vosaltres!
Bon estiu a tothom i fins a setembre, octubre que ja tindreu notícies nostres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris