dimarts, 23 de febrer del 2010

Projecte: Casa víduesFebrer de 2010


Hola a tots!

Una vegada més us volem fer arribar una nova demanda que ens ve, aquest cop, d’un dels racons més pobres de Benin, del barri de Bankani, a Parakou. Ens el presenten les Germanes Franciscanes de la Mare del Diví Pastor, que tenen cura dels més marginats entre els marginats.
Ens demanen si els podem ajudar a construir una casa per les vídues ja que les pluges han enderrocat la cabanya que tenien per a elles. I també demanen poder construir una cort pels porcs, per ajudar així a l’economia d’aquestes dones i de la resta del poblat. En total, no arriba a 4.000,00€.

Diu Sèneca - escriptor, filòsof i polític llatí (4 aC-65 dC)-
Qui demana amb timidesa, invita a no donar.

Per això, amb total llibertat i convençuts que fem el millor per ajudar a aquestes persones us demanem, una vegada més, que sigueu generosos i ens ajudeu en aquest nou projecte.

Compte corrent: 3025 0001 17 1433406833

A poc a poc anem fent coses, i tenim ja un blog d’Abló Pkédé que esteu ara llegint. L’adreça és: http://ablopkede.blogspot.com/. Ens agradarà molt que us el mireu i el passeu als vostres amics.
També us volem recordar que qui prefereixi donar un tant cada mes o cada trimestre només ha de donar l’ordre al seu banc i comunicar-nos-ho a nosaltres a la nostra adreça:
associacio.ablo.pkede@cmail.cat

Moltes gràcies a tots per acompanyar-nos en aquests projectes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris